Wat doen we

Wat we doen

Wij houden van een goed verhaal. Een goed verhaal inspireert, zet aan tot denken of tot actie ondernemen. En dat is wat onze opdrachtgevers met elkaar gemeen hebben. Of het nu gaat om handgemaakte, ambachtelijke producten of een duurzame start-up met een revolutionair idee.

Wij helpen onze klanten bij het vertellen van hun verhaal. Of dit nu verwerkt zit in webteksten op basis van SEO, een nieuwsbrief, een wekelijks blog, of in de productinformatie van een webshop. Allemaal in onze typisch luchtige, vlot geschreven stijl. Klaar om doorverteld te worden.

Werk

Dastoon

Dastoon

Eens per maand bloggen we voor modeplatform Dastoon. Een platform voor toonaangevende ontwerpers met een eigenzinnige stijl én oog voor duurzaamheid. Aan de andere kant biedt Dastoon ruime keuze aan mensen die verbondenheid voelen met mode en tegelijkertijd waarde hechten aan de manier waarop hun kleding gemaakt is.

Paradiso Amsterdam

Paradiso

We ondersteunen de afdeling marketing & publiciteit van poptempel Paradiso. Bijvoorbeeld door wekelijks te bloggen voor wereldmuziekplatform www.tickettothetropics.nl. Verder schreven we de teksten voor het ‘Indieboekie’, Paradiso’s promotieboekje om het Indie-zomerprogramma onder de aandacht te brengen.


RADION Amsterdam

RADION

Sinds april 2016 bloggen we voor RADION. Een club en restaurant in Amsterdam met een brede, culturele programmering. Je kan er terecht voor een dancefeest tot expositie. Je snapt, er valt elke maand weer ontzettend veel leuks te vertellen. Dat maakt schrijven voor deze club een heel leuke klus.

Reptoir

Reptoir

Reptoir is het eerste online platform voor alle freelancers in Nederland. Two Dots bedenkt en schrijft artikelen voor het online magazine van Reptoir, bedoeld om andere freelancers te inspireren en te versterken. Schrijven vanuit het geloof dat ondernemen, doen wat je leuk vindt en je dromen nastreven je een gelukkiger mens maakt. Laat dat maar aan ons over!

Make Marketing Magic

Make Marketing Magic

Voor dit marketingbureau voeren we bedrijfsjournalistiek uit voor verschillende organisaties. Denk hierbij aan storytelling en het schrijven van blogs. Van telecombedrijf tot evenementenbureau.

3voor12 Amsterdam

3voor12(Amsterdam)

Voor 3voor12 schrijven we interviews en achtergrondartikelen voornamelijk gericht op elektronische muziek. Ons laatste werk voor dit muziekplatform was voor het Amsterdam Dance Event. We hielden een interview met één van de oprichters van Radion.

Nationale Vacature Bank

Nationale Vacaturebank

Digital production company Keplar Agency schakelde ons in voor de copy van een nieuw platform van Nationale Vacaturebank: ‘de Carrière Mentors’. Het beste carrièreadvies krijg je vaak van een collega of vakgenoot. Vanuit die gedachte heeft Nationale Vacaturebank dit platform gelanceerd. Een service waarbij ervaringsdeskundigen hun kennis delen met actief werkzoekend Nederland.

Wedding Startup

Two Dots schreef de (seo)teksten voor de website van Wedding Startup waardoor die net even anders is dan de andere wedding-sites en bovendien goed zal scoren in Google. Ga je binnenkort trouwen? Wat jullie wensen ook zijn, de weddingplanners van Wedding Startup helpen je graag om er een onvergetelijke trouwdag van te maken!

Lena the Fashion Library

Lena the Fashion Library

LENA heeft het principe van de klassieke bieb opnieuw uitgevonden, met kleding! Bij zo’n goed plan hoort natuurlijk een sterke website. Two Dots helpt de dames van Lena bij het realiseren hiervan. Content was er al genoeg, het hoeft alleen nog op de juiste manier ingezet te worden. Binnenkort zal het resultaat te zien zijn. Stay tuned!

Six and Sons

Six and Sons

Afgelopen zomer waren we als vrijwilligers bij muziek- en kunstfestival Into the Great Wide Open, op Vlieland. Daar ontmoetten we Alexander Six, eigenaar van conceptstore Six and Sons. We raakten aan de praat en wat bleek, hij kon wel een stel tekstschrijvers gebruiken. De Nederlandse teksten voor de producten en merken van www.sixandsons.nl moesten voorzien worden van tekst. Vriendelijk en niet teveel sales. Een heel leuke klus, gezien achter elk merk en product weer een eigen, inspirerend verhaal schuilt. Om extreem hebberig van te worden ook!

Leo den Ouden Fotograaf

Leo den Ouden Fotograaf

Fotograaf Leo den Ouden vroeg onze hulp bij het onder de aandacht brengen van zijn nieuwste dienst: het maken van professionele, digitale profielfoto’s. We kozen voor het sturen van een nieuwsbrief via MailChimp. We verzorgden zowel het design, de tekst als de verzending. Het heeft Leo gelukkig veel leuke nieuwe klussen opgeleverd.

Magneet Festival

Magneet Festival

Voor Magneet Festival schreven we drie persberichten en stelden we de perslijst samen. Gezien het zo’n divers festival is, definieerde we drie doelgroepen. Kinderen, muziekliefhebbers en het algemene festivalpubliek. Op deze doelgroepen hebben we de persberichten afgestemd. Ook maakten we per persbericht een aparte perslijst. Uiteindelijk dansten we zelf drie heerlijke dagen op het festival. Trots dat we daar aan hebben bijgedragen.

Love Sweet Sound muziekblog

Love Sweet Sound

Muziekblog www.lovesweetsound.com is ontstaan vanuit onze liefde voor muziek, en de drang om deze te delen. Op Love Sweet Sound vind je playlists en dj-sets voor ieder moment. Van huisfeestje tot huilen en van ballad tot beukplaat. Ook kun je hier terecht voor voorpret en nagenieten van feesten en festivals. Wil je samenwerken met ons in de vorm van een branded playlist om jouw event te promoten? Dat kan, neem gerust contact met ons op!

Spring Global Delivery Solutions

Spring Global Delivery Solutions

Hello friends! Did you know that we also write in English? Digital production company Keplar Agency vroeg ons een brochure en voice-over copy te schrijven voor een nieuwe dienst van Spring Global Delivery Solutions, een dochteronderneming van PostNL. Bekijk hier de animatie met onze tekst. Het inspreken werd -jammer maar helaas- aan iemand anders overgelaten.