SCHRIJVEN.

Zonder blabla, teksten met karakter en een duidelijk doel. Voortgekomen uit de merkidentiteit, een onmisbaar uitgangspunt. Ontbreekt deze strategische basis? Met onze eigen methode brengen we die in kaart. De merkpersoonlijkheid bepaalt de toon. De eigenschappen zijn voelbaar in de tekst. 

MEEDENKEN.

Een tekst staat nooit op zichzelf. Die staat ergens in, of op. Een website, een nieuwsbrief, een brochure. Komt de boodschap in het huidige design wel over? We denken strategisch mee en geven gevraagd én ongevraagd advies.

SAMENWERKEN.

Met opdrachtgevers die echt willen verbeteren, vertrouwen hebben in onze expertise, en begrijpen dat copy een belangrijk onderdeel is van de gebruikerservaring. Als onderdeel van een team met andere creatieve specialisten, of als freelancers met frisse blik.

WAARDE TOEVOEGEN.

Door meer te doen dan alleen woorden op papier zetten. We brengen structuur aan, scheppen duidelijkheid en bepalen persoonlijkheid. Wat maakt jouw merk anders dan de concurrentie? We verdiepen ons in de vragen van je doelgroep, en vinden natuurlijk ook de antwoorden.

We have the goods to back it up.

WAT DOEN WE?

LEKKER GEWERKT.
VOOR ONDER MEER:

CONTACT

FLEUR REUSER

fleur@two-dots.nl

​Tel. +31 6 55 16 51 41  

LISELOT VAN KESTEREN

liselot@two-dots.nl

Tel. +31 6 22 64 35 54

  • LinkedIn - Black Circle
  • Black Instagram Icon